Let yourself be guided and enjoy a
unique experience

 

NO ET PERDIS LES COLÒNIES MÉS AUTÈNTIQUES D'ANDORRA!!

Campus Natura

La idea d’aquest Campus Natura va sorgir de la meva experiència en altres activitats d’aquest tipus que he efectuat com a guia de muntanya.
Fruit d’aquestes estades, he anat compilant idees i notes per una proposta que pugui enganxar als més joves del país en aquest increïble esport que és el senderisme.

 

Aquest és el punt de partida del Campus Natura:

La possibilitat de viure una aventura única que els apropi al medi natural que ens envolta en un marc de seguretat apte per a joves.

 

Es tracta d’una proposta principalment lúdica i esportiva, és clar, però que combina també una filosofia de respecte i amor envers el medi natural que ens envolta, que és l’actiu més important del Principat.

 

L’objectiu d’aquest campus, al marge de l’entreteniment i la diversió dels participants, és que obtinguin una cultura bàsica de muntanya: coneixements de la fauna que habita les nostres valls, poder diferenciar algunes de les plantes més importants dels nostres boscos i prats i assolir unes nocions bàsiques d’orientació i seguretat.

 

L’estrella del Campus però, serà la Fan, la mula que ens acompanyarà durant tota l’estada. Caminar amb una mula ens permetrà alleugerar els joves de la major part del pes durant les caminades, el que les farà més agradables. D’altra banda, la Fan formarà part de l’equip i els joves també hauran d’interactuar amb l’animal i aprendre a conèixer i satisfer les seves necessitats.

 

INSCRIPCIONS

El preu del campus és de 265€ tot inclós.

Aquest preu inclou dos dies de refugi guardat (mitja pensió), tots els apats, 2 guies de muntanya que acompanyaran els nens durant tota la estada i la nostra “sherpa” particular, la mula Fan.

PLACES LIMITADES 

Per poder fer una reserva de plaça, s’ha de omplir el formulari de reserva i enviar a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Descarregar formulari de reserva

 

Campus Gorilla

Si t’agraden els esports d’aventura, no et perdis les colònies més verticals i atrevides!

5 dies de diversió i emocions pels més valents de la casa!

 

La majoria d'activitats es fan a Ordino amb la col·laboració de Experiencia en Muntanya.
 
1 guía de muntanya titulat (EFPEM) i una acompanyant per cada 20 nens.

A partir de 20 nens portarem 2 acompanyants.

 

ACTIVITATS: Excursions, via ferrada, barranquisme, circuit de cordes, cursa d’orientació, piscina i gimcana.

 

Per nens i nenes de 8 a 12 anys

Del 3 al 7 de juliol / Horari: de 8h45 a 18h

 

Per dinar es fan 2 dies de picnic i 3 dies de buffet al Hotel La Planada (Ordino).

 

INSCRIPCIONS

Preu del campus: 175€

Per poder fer una reserva de plaça, s’ha de omplir el formulari de reserva i enviar a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

  

Descarregar formulari d'inscripció