Raquetes de neu

Les raquetes de neu han estat durant segles l’utensili imprescindible dels pastors i caçadors per poder desplaçar-se per la neu a l’hivern.
Les excursions amb raquetes de neu són una de les activitats més recomanables per a realitzar a l’hivern i la primavera, ja que ens permeten gaudir de la natura sense pressa, descobrint nous indrets sense les limitacions dels camins.

Seguint les petjades de la fauna que habita a la muntanya, escollint interessants itineraris, travessant boscos de coníferes i visitant estanys gelats i paisatges increïbles.

És una activitat apte per a tots els públics, només s’ha d’escollir bé la distància i dificultat de l’itinerari.

Descobreix les muntanyes d’Andorra d’una forma diferent i autèntica amb els nostres guies de muntanya amb formació reconeguda per la pràctica d’aquest esport que et guiaran amb seguretat durant aquesta inoblidable aventura.

Oferim un amplia varietat de rutes adaptades a tots els nivells.
Visita el bucòlic Estany de l’Estanyó al Parc Natural de Sorteny, descobreix el isolat Estany Moreno y el refugi d’Ensagents, observa el magnífic paisatge d’alta muntanya del Plà de l’Estany al Parc natural del Comapedrosa o passeja per la meravellosa Vall d’Incles a la parròquia de Canillo.

Podem proporcionar el material necessari per a la pràctica d’aquest esport (raquetes de neu, bastons telescòpics i material de seguretat).

Contacta amb nosaltres per a més informació:
info@xplorand.com
WhatsApp: +376 377 029