Senderisme

El senderisme és un esport que es practica a l’aire lliure i consisteix en caminar per senders marcats. Aquest senders travessen valls, s’endinsen en boscos centenaris, fluctuen per serralades i visiten estanys d’origen glaciar. El senderisme a Andorra es apte per a tots els públics, només s’ha d’escollir bé l’itinerari per que s’ajusti en distància i dificultat.

Els nostres guies acompanyants de muntanya et conduiran amb total seguretat i t’ajudaran a descobrir tots els racons de les nostres valls, així com el seu patrimoni cultural i paisatgístic. Tenen un ampli coneixement del territori Andorrà i de les muntanyes veïnes.

Fer una excursió acompanyat de un guia de muntanya, t’aporta un sèrie d’avantatges que fan que gaudeixis d’una experiència única.

A més de la seguretat i tranquil·litat de deixar-te guiar per un expert que coneix el terreny, un guia de muntanya Andorra t’aporta molts valors afegits. Adquiriràs nous coneixements sobre l’entorn natural que t’envolta, ja sigui la flora que vas descobrint durant la ruta o la fauna que habita les nostres valls.

La principal funció de un guia acompanyant de muntanya és vetllar per seguretat dels seus clients, organitzar i planificar la sortida (reserva als refugis, itinerari, horaris, desplaçaments…), escollir la ruta més adequada al nivell físic i tècnic del client i assessorar sobre el equip i material necessari per realitzar l’activitat.

Proposem excursions guiades al Pirineu, de mitja jornada (3-5 hores) o jornada completa (6-8 hores) , i fins i tot rutes de varis dies amb pernoctació en refugis guardats o lliures.

Xplorand ofereix també un servei exclusiu de rutes de muntanya circulars de cap de setmana per qui vulgui gaudir de la muntanya de una forma diferent. Disposem de l’inestimable ajuda de la mula Fan. La Fan s’encarrega de portejar la majoria de pes i d’aquesta manera et permet gaudir plenament de l’activitat sense anar molt carregat. Durant aquestes jornades lúdic-esportives de muntanya, també organitzem sopars especials en indrets màgics en plena natura i cursos d’orientació. Ideal per celebrar un aniversari diferent o bé un cap de setmana amb amics o família.

Contacta amb nosaltres i t’ajudarem a conèixer els millors itineraris del Pirineu Andorrà. També oferim sortides guiades al Parc Natural del Cadí-Moixeró, al Parc Natural de l’Alt Pirineu, el Pallars Sobirà, l’Alta Cerdanya, l’Alt Urgell, al Parc Nacional d’Aigüestortes o al Parc Nacional d’Ordesa i Mont Perdut.

Contacta amb nosaltres per a més informació:
Whatsapp: +376 377 029
info@xplorand.com