Senderisme

El senderisme és un esport que es practica a l’aire lliure i consisteix en caminar per senders marcats. Aquest senders travessen valls, s’endinsen en boscos centenaris, fluctuen per serralades i visiten estanys. Es apte per a tots els públics, només s’ha d’escollir bé l’itinerari per que s’ajusti en distància i dificultat.

Parcs Naturals

Et proposem sortides interpretatives dels nostres parcs naturals on podràs descobrir els seus actius més importants com ara la flora, la fauna o el seu patrimoni cultural, a més dels imponents paisatges d’alta muntanya.

Raquetes de neu

Les raquetes de neu han estat durant segles l’utensili imprescindible dels pastors i caçadors per poder desplaçar-se per la neu a l’hivern. Les excursions amb raquetes de neu són una de les activitats més recomanables per a realitzar a l’hivern i la primavera, ja que ens permeten gaudir de la natura sense pressa, descobrint, tot seguint les petjades dels habitants de la muntanya, interessants itineraris, boscos de coníferes, llacs gelats i paisatges increïbles .

Text  |  Info: Enter some content to the textarea in the Text element, please.
Text  |  Info: Enter some content to the textarea in the Text element, please.